selskabslege

 

Hvis det er tid til, at man om ikke så længe skal holde kalas kan dette være vanskeligt, at finde på spase ”selskabslege” man kan underholde gæsterne med til festen. Her ydes en masse fine ideer til, spase lege man kan foretage i løbet af aften

Dans med stole

Mange har kendskab til stoledans og trods det er en leg mange forbinder med mindre børn er det også sagtens noget man kan underholde det lidt ældre publikum med. Der stilles en stol op for hver enkelt deltager, minus én, og deltagerne danser rundt om stolene indtil musikken holder inde. Den der ikke får en stol er ude og der fjernes en stol, hvorefter musikken starter igen. Du bliver ved til der blot er en tilbage, som så er vinderen.

Flødebolle fodring

Dette er en leg som er særlig velegnet, når meget af selskabet er ved at være temmelig stive. Det foregår på den måde, at man sidder 2 mennesker overfor hinanden, begge mennesker med bind for øjnene. Meningen er så, at den ene skal bespise den anden deltager med en flødebolle. Det er ikke så snildt, som det måske lyder og kan hyppigt ende virkelig galt. 

Hvem er mest fulde?

Der er mulighed for, at man kan købe en mindre dyr alkotest. Med en alkotest har man mulighed for, at måle promillen på mange forskellige mennesker. Sent på aftenen når de fleste er ved, at være berusede, kan man sende en alkotest rundt og lade alle teste promillen. Du kan eventuelt udnævne en vinder, som er den person som har den højeste promille.

Der er ikke brug for, at man skal anvende en hel del penge på en alkotest. Det er helt ok, at klare sig  med en mindre dyr alkotest, der måske ikke er særlig præcis, men sagtens kan bruges til sjov.

Øl stafet

Mange unge har kendskab til stafet med øl, hvor man stiller op i flere hold og på skift på holdet løber ned i den modsatte ende og tømmer en øl. Når man har drukket bajeren skal man dreje rundt omkring flasken 10 runder inden man løber retur og sender den næste fra sit hold af sted. Det hold som først får alle igennem er vinderen.

øjespejl

 

Alle personer er i stand til at lyve, men det er kun de færreste, som derudover kan snyde deres korpus til at lyve. Et oftalmoskop er et øjenspejl, der kan yde indblik i en rad af skjulte problemer, din patient oplever. Her finder du mere information om, hvad et oftalmoskop er, ligesom du også kan læse mere om, hvad du kan benytte et oftalmoskop til. Continue reading