optimal løsning?

 

Cannabis er desværre et af verdens oftest benyttede rusmidler blot overgået af sprut. Det vil sige at virkelig mange på verdensplan kommer til, at få bekendtskab med hash.Sådan er det også i Danmark, hvor de fleste unge på et eller andet tidspunkt vil komme til, at eksperimentere med hash.

Uheldigvis er der en risiko for, at du hurtigt udvikler et hashmisbrug. Mange kan nemlig hurtigt blive afhængige af hash, omend du kun har prøvet det få gange. Det er ikke muligt, at sige hvem som har en større anlæg til, at skabe afhængighed men nogle har. Det er blandt andet derfor, at du bør holde dig fra hash.

Forudsat uheldet er ude er det ligefuldt vigtigt, at du handler hurtigt. Personen som er ramt vil normalt have vanskeligt ved, at se virkeligheden i øjnene og vil benægte. Men for dem tæt på en vil det normalt være hårdt, at du ikke kan få det andet menneske til, at fatte det.

Som forældre kan det være særlig vanskeligt. For du vil gerne hjælpe, men det kan være svært såfremt du ikke kan få lov. Derudover er det meget, at skulle mistænke sit barn for et hashmisbrug, du vil gerne være 100% sikker i din sag, men det kan være svært. Man kan kigge efter en masse symptomer, men disse er aldrig rigtig tydelige og de kan være en følge af flere andre ting.

Nogle forældre skynder sig ud og skaffer en hashtester. Det er d.d. muligt, at købe sådanne hash tester til brug hjemme. De yder et rimeligt resultat og på virkelig kort tid. Problemet med sådan en hashtester til brug hjemme er dog, at resultatet aldrig nogen sinde er FULDSTÆNDIGT sikkert, der er chance for en ukorrekt positiv. Desuden kan du støde det unge menneske væk fra dig, hvis du kræver, at det tager en hashtest. Det er nemlig et voldsomt tillidsbrud.

Den optimale løsning vil derimod tit være, at få sig en god snak om tingene. Det skal blot helst være når det unge menneske ikke er påvirket, ellers vil du normalt ikke få noget ud af det. Med en solid snak kan du nå langt og det er utrolig meget bedre end, at starte med at rode rundt i den unges ting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *