Det vigtige luft

Det siger rimelig meget sig selv hvad en iltmåler er i stand til. Men det betyder ikke, at en god del danskere ikke vil have god nytte af en måler. For der er nemlig fordelagtig mange danskere for hvem det kan være til gavn, at ligge inde med en iltmåler til rådighed i dagligdagen, herunder Patienter med KOL.

KOL er en lidelse, som man ikke har mulighed for, at slippe af med igen når man først har erhvervet den. Der er dog chance for, at holde den lidt nede. Men for Patienter med KOL er det vigtigt, at sikre, at lungerne stadig sender og afgiver den ilt ud i kroppen, som der er behov for. Derfor har man brug for en iltmåler, der alle tider kan holde øje med niveauet af ilt i blodet.

Det er indlysende, at det ikke er fedt, at være nødt til at løbe til doktoren hele tiden for, at få målt niveauet af ilt i blodet. Derfor er der behov for en måler man kan bruge derhjemme. Der findes heldigvis flere af sådanne iltmålerer, der kan bruges hjemme.

Det vigtigste når man anskaffer en måler til ilten er naturligvis, at det kan yde et udfald man kan stole på. Man bør dog ikke at være bange for, at få fat i en iltmåler der afgiver et ukorrekt svar. En måler til ilten skal jo normalt igennem forskellige tests inden den kan sælges i Danmark, forudsat du endelig er usikker på  hvorvidt den måler du overvejer at anskaffe fungerer som den skal kan man hele tiden undersøge det ved, at søge på internettet.

Den mest normale iltmåler er et såkaldt pulsoximeter. Det smarte ved, at anvende et pulsoximeter, som måler er, at det er utrolig ubesværet at afbenytte. Alt man skal gøre er, at fastspænde det på din ene finger og så opnår man et resultat indenfor et par minutter.

Noget der også har betydning for mange er, at ligge inde med en måler til ilten der ikke gør ondt, at anvende. Det kan man også være helt rolig ved såfremt man køber et pulsoximeter. For et pulsoximeter fungerer ved, at kaste lys gennem din finger og bedrive målinger på dette. Så der skal ikke stikkes i fingeren eller noget lignende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *