Nyttig viden

Flere og flere personer bliver interesserede i, at udføre en blodtypetest. Det skyldes bl.a. at der i den senere tid er kommet mere fokus på såkaldte blodtypediæter. Ideen med disse diæter efter blodtype er, at det skulle være en realitet, at få et forbedret liv ifald du følger en diæt som er afgjort ud fra ens blodtype. Der er dog også en god del andre årsager til, at lave en blodtypetest, bl.a. også som sikkerhed hvis du skulle komme ud for en graverende ulykke.

Den absolut mest anvendte blodtypetest, til hjemmebrug, er en Eldoncard. Det er faktisk også en meget gammel test af blodtypen, der er udviklet i Danmark helt tilbage i 1959, men den sælges i dag, over hele verden. Det smarte ved, at bruge Eldoncard, som test er, at den giver et rask men rimelig specifikt svar. Derudover bruges der blot et bitte stykke papir med antigener, så der er derudover ikke snak om nogen dyr blodtypetest.

Sådan sammensætter man en blodtypediæt:

Det kan meget vel være en smule problematisk til at starte med, at sætte sin blodtypediæt korrekt sammen. Der findes en hel del forskellige faktorer du skal have med i dine overvejelser. Heldigvis forekommer der en en hel del forskellige bøger og artikler om temaet du kan læse forudsat du meget gerne vil ordentligt i gang med en korrekt blodtypediæt. Når du starter på en blodtype diæt er det meget vigtigt, at være rimelig konsekvens med, at følge den. Hvis ikke vil dit resultat også jævnligt absentere.

Du bør tilmed vælge en blodtypediæt, som du følger. Der kan nemlig godt være en del forskellige holdninger til hvordan en blodtypediæt skal sættes sammen. Dette afhænger ofte lidt af hvem, du taler med. Sørg imidlertid for, at vælge en blodtypediæt, som du synes virker fornuftig og følg så den.

Det er heller ikke en helt stupid ide, at kende sin blodtype i forbindelse med en seriøs ulykke. Når du fx. har en bitte note, i sin pung med blodtype, kan det spare lægerne for central tid. Trods det går kvikt, at udføre en blodtypetest, kan det stadigvæk være afgørende minutter som bliver tabt ved en utrolig alvorlig ulykke, hvor der er brug for en blodtransfusion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *